Hopp til hovedinnholdet

Klør mye på penis og det kommer væske fra huden.

Gutt 14 år
 

Spørsmål

Jeg har klødd en del på penisen men etter at jeg klør blir underdelen av penisen våt av noe som kommer ut av huden ikke av selveste penishodet. hva er det?

Besvart 19.03.2019 21:33
 

Svar
Hei gutt (14)

Det høres ut som at du har klødd så mye på penisen at huden har blitt irritert og betent. Når det skjer, kan huden væske litt. Det er ikke farlig, men det huden da trenger er hvile for å hele seg selv.

Det neste spørsmålet er hvorfor det klør? Har du utslett? Brukes det en såpe eller tøymykner på undertøyet som du ikke tåler? Vasker du penisen med såpe i dusjen som du ikke tåler?

Hvis kløen har vart en stund og hverken du eller foreldrene dine skjønner hvorfor, anbefaler jeg deg å ta en tur til legen. Kanskje kan du ha behov for en salve for å lindre kløen.

Jeg håper du finner ut av dette og at kløen gir seg. Lykke til!


Hilsen Helsesykepleier

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Fastlege

Venteværelse hos fastelegen (foto: ung.no)

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

Les mer

”Gutteplager” – små og større plager fra penis og i underlivet

Gutt ser på underliv (colourbox.com)

Du ser plutselig noen nupper på penis som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje penishodet er litt rødt? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Underlivsplager
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om underlivsplager