Mitt spørsmål er da om det finnes noen metoder for å kunne bli høyere? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Mitt spørsmål er da om det finnes noen metoder for å kunne bli høyere?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei.
Jeg er en jente på 17/2 år som har hatt spiseforstyrrelser. Jeg sluttet da å vokse og jeg vokser ikke mer. Er nå 1.57cm høy og går konstant å gråter og er deprimert fordi jeg vil så gjærne bli høyere. Jeg vet det er min feil at jeg sluttet å vokse. Jeg får ofte kommentarer som: Du er lav du, eller: Er du kortvokst ?. Disse kommentarene sårer meg masse og jeg orker ikke mer.

Så mitt spørsmål er da om det finnes noen metoder for å kunne bli høyere? Jeg har hørt om veksthormoner, men legen min ville ikke gi det. Så har jeg hørt om en opperasjon, og at man kan ta det i f.eks USA, men vil gjærne vite mer om det.

Kan du være så snill og hjelpe meg? Kan du eventuelt gi litt informasjon om en sånn opperasjon, og hvem man kan kontakte? Eller om det finnes andre metoder ?

Jeg håper på et bra svar, for alle jeg har spurt vil ikke hjelpe meg.. Håper ikke dere er sånn også. og PLIS ikke si at jeg ikke trenger å bli høyere.
(Jeg sier ikke dette for å være frekk)
account_circle
AKTUELT NÅ

Ensom? Tips til å bli tryggere sosialt

Det er helt vanlig å føle seg ensom innimellom. Men hvis du ofte føler deg ensom, kan det bli vondt og vanskelig. Å bli tryggere i sosiale sammenhenger kan hjelpe deg å skape gode relasjoner med andre.

Les mer

Gutter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 11 og 15 år starter det for gutter. Men det er store forskjeller.

Les mer

Arbeidskontrakt og attest

Fått deg jobb? Da har du krav på en skriftlig arbeidskontrakt. Og når du slutter i jobben kan du kreve en sluttattest.

Les mer