Hopp til hovedinnholdet

Penisen min ble større i midten enn tuppen og basen

Gutt 14 år
 

Spørsmål

Hei, for nokon dager siden ejakulerte jeg for første gang og i dag blei penisen min plutselig større i midten en tuppen og basen. Er dette normalt?

Besvart 06.04.2019 20:00
 

Svar
Hei!

Jeg er litt usikker på om jeg forstår spørsmålet ditt riktig. Slik jeg forstår det så opplevde du at den midterste delen på penis ble større enn tuppen og enn den delen mot roten av penis. 

Jeg regner med at det har gått over nå og at penis ikke ser slik ut enda. Hvis den ser slik ut enda er det lurt at en lege undersøker deg. Hvis det har gått over trenger du ikke å bekymre deg. 

Du kan ta kontakt med lege på helsestasjon for ungdom der du bor eller med fastlegen din hvis du er bekymret. 

Jeg håper dette var til hjelp for deg! 

Vennlig hilsen helsesykepleier

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Helsestasjon for ungdom

Gutt hos legen (colourbox.com)

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

Les mer

Fastlege

Venteværelse hos fastelegen (foto: ung.no)

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

Les mer

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Gutt har smerter (www.colourbox.com)

Du kan finne svar på det du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no i tillegg til at du kan finne informasjon og få svar på mye annet du lurer på. Men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Kropp og helse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om kropp og helse