Hopp til hovedinnholdet

Hei, jeg har fått et brun/svart sår på ytre kjønnsleppe.Hva kan det være?

Jente 20 år
 

Spørsmål

Hei, jeg har fått et brun/svart sår på ytre kjønnsleppe. Har hatt herpes før, men ingenting som dette. Det blør fra såret og aner ikke hva det kommer av da jeg en dag våknet med det. Er også fått en infeksjon i kroppen (bihulbetennelse,feber og hoste som jeg har sjekket meg for), å dette såret kom dagen etter jeg ble syk. Noen ideer ?

Besvart 09.04.2019 21:42
 

Svar
Hei, og takk for at du skriver til ung.no!
 

Jeg kan dessverre ikke svare deg på hva dette brunsvarte såret du våknet med kan være. Jeg tenker at det er helt nødvendig at du kontakter helsestasjon for ungdom, eller fastlegen din for å få sjekket dette :-)

Lykke til!

Vennlig hilsen Helsesykepleier, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

”Jenteplager” – små og større plager fra skjeden og i underlivet

Jente har smerter (colourbox.com)

Du ser plutselig noen nupper mellom kjønnsleppene som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje skjedeåpningen litt sår? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

Les mer

Fastlege

Venteværelse hos fastelegen (foto: ung.no)

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

Les mer

Helsestasjon for ungdom

Gutt hos legen (colourbox.com)

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Kropp og helse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om kropp og helse