Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Vondt i ryggen etter fall fra hest, hva burde jeg gjøre?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg går på riding og for litt over to uker siden falt jeg av en hest når vi skulle hoppe, hesten bråbremset i hinderet og jeg ble kastet over hodet på hesten og landet oppå bommene som hadde falt ned. Jeg fikk ikke så veldig vondt akkurat der og da og gikk derfor rett oppå hesten igjen. På veg hjem kjente jeg at jeg fikk veldig vondt nederst på venstre side av ryggen (i korsryggen). Pappa sa at jeg sikkert hadde slått meg og at det kom til å gå over om noen dager og at jeg bare måtte være i bevegelse. Så i påskeferien var jeg nesten i stallen hver dag, men nå har ryggen blitt mye verre. I dag klarte jeg ikke ha gym for det var så vondt å løpe (men det vet ikke pappa for han sa jeg måtte være i bevegelse). Jeg vet ikke hva som har skjedd, men vil at det skal gå over... noen tips? (skulle egt spørre Lommelegen men det kostet penger og visste ikke hvor jeg ellers skulle spørre, siden tror ikke pappa eller mamma vil ta meg med til legen med det første)

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer