Hopp til hovedinnholdet

jeg hadde sex og nå renner det noe ut av underlivet mitt

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg hadde sex med en gutt for ca 4 timer siden. Og ja vi brukte kondom, men greia er at det renner noe ut av underlivet mitt. Det er litt mørkere enn cum, og jeg lurer på om det kanskje kan være glidemiddel? Det lukter også gummi men jeg vet ikke om d bare er rest lukt ellernoe..jeg tror ikke kondomen sprakk, men jeg så den ikke fordi jeg sovna nesten men om den hadde det tror jeg han hadde sagt fra fordi vi ønsker ikke barn i d hele tatt. Jeg lurte på hva det kan være og om det finnes noen tegn til at den enten er sprukket, eller om hva det kan være? Trenger svar asap...vil ikke være gravid! Takk på forhånd

Besvart 05.06.2019 13:23
 

Svar
Hei

Jeg forstår at du er bekymret!

Hvor ble det av kondomet etterpå? Dersom han holdt fast i penis og kondom når han trakk seg ut, og kondomet så hel ut, så er det liten sjans for at du har blitt gravid.

Men dersom han glemte å holde fast i kondomet når han trakk penisen ut, kan kondomet bli liggende igjen inne i skjeden. 

Nå er det lurt å snakke med gutten. Spør han om hvor det ble av kondomet etterpå. Da kan dere jo også sjekke om det er sprekk i det. 

Du kan også fint kjenne etter selv med en finger eller to inne i skjeden, om du kjenner noe. 

Det som renner, kan være rester av din fuktighet og glidemiddel. Lukten kan være restlukt, men det kan også være sæd dersom kondomet sprakk.

Har det kommet sæd i skjeden din, kan du ha blitt gravid. Da er det lurt å ta en angrepille så fort som mulig. Du får kjøpt angrepiller på apoteket, på helsestasjon for ungdom også ofte hos helsesykepleier

Les bruksanvisningen nøye! 

Jeg håper det ordner seg for dere!

 

 

Lykke til!

Vennlig hilsen Helsesykepleier i ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Utflod - til glede og bekymring

Undertøy på tørkesnor (colourbox.com)

Utflod fra skjeden er noe alle kvinner har. Normal utflod holder underlivet friskt og gir god glid ved samleie. Forandring i utfloden kan være et tegn på en ubalanse i bakteriefloraen i skjeden eller sykdom.

Les mer

”Jenteplager” – små og større plager fra skjeden og i underlivet

Jente har smerter (colourbox.com)

Du ser plutselig noen nupper mellom kjønnsleppene som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje skjedeåpningen litt sår? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

Les mer

Prevensjonsvelger: finn rett prevensjon

Finn rett prevensjon på ung.no (colourbox.com)

Det er mange prevensjonsmetoder å velge mellom for deg som er jente, men hva vil være mest riktig for deg? Ung.no har laget en prevensjonsvelger som kan gjøre det lettere for deg å velge.

Les mer

Bruk kondom for å beskytte deg mot kjønnssykdommer

Kondomer (foto: ung.no)

Kondom er den eneste prevensjonen som beskytter mot seksuelt overførbare infeksjoner. Selv om det brukes hormonell prevensjon, er det viktig med kondom i tillegg for beskyttelse mot infeksjoner.

Les mer

Helsestasjon for ungdom

Gutt hos legen (colourbox.com)

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Kropp og helse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om kropp og helse