Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg er alt for høy, og VIL bli lavere. Alle gutter liker jo lave jenter, og jeg føler meg stor til å gjøre ting. Hva skal jeg gjøre?

account_circle

SPØRSMÅL

jeg er 177 høy, og jeg VIL være lavere. sånn kanskje ti cm. lavere hadde vært perfekt. alle gutter liker lave jenter, og jeg føler meg for stor til å gjøre ting. personligheten min passer også best til å være liten, syns både jeg og andre. ikke si at jeg burde være stolt av høyden min, og at andre misunner den, for det er FEIL. Alle små jeg kjenner ELSKER det, og alle de små tør å gjøre ting. Jeg føler at høyden hemmer meg. Er det NOE jeg kan gjøre for å faktisk bli fysisk lavere? Eller har du noen triks for å SE lavere ut?
account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer