Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg ta Sedox og Lunixen sammen?

Gutt 18 år
 

Spørsmål

Hei, Ikke det at jeg skal uten riktig bevis. Men kan en ta Sedix (for innsovning) og Lunixen (For bedre søvnrytme) sammen ? Eller er dette farlig/for lite forskning rundt til å vite ? Bruker Lunixen , virker som jeg sover bedre . Men har fortsatt problemer med innsovning.

Besvart 18.08.2019 11:30
 

Svar
Hei

Vi i ung.no kan ikke starte eller anbefale behandling. 

Generelt vil jeg ikke anbefale deg å starte med noen nye medikamenter for søvn uten å snakke med fastlegen din først. Hvis du sliter med innsovningen vil jeg anbefale deg å bestille en time hos fastlegen din så kan han eller hun hjelpe deg på best mulig måte. Det kan være det er tiltak du kan gjøre selv først, før det blir aktuelt med medikamenter. Dette kan fastlegen hjelpe deg med! 

Lykke til! 

Vennlig hilsen legen

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Gutt har smerter (www.colourbox.com)

Du kan finne svar på det du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no i tillegg til at du kan finne informasjon og få svar på mye annet du lurer på. Men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

Les mer

Søvn er viktig!

Trøtt jente (colourbox.com)

Mye trøtt og sliten? Irritabel og ukonsentrert også kanskje? Du er ikke alene om det. Som regel skyldes det rett og slett for lite søvn. Husk å skru av alle skjermer en time før du legger deg.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Kropp og helse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om kropp og helse