Hopp til hovedinnholdet

Forhud setter seg litt fast under penishodet, betyr dette noe ved samleie?

Gutt 15 år
 

Spørsmål

Hei jeg er gutt 15 år. Jeg lurer på om min penis er unormal pga når jeg drar forhuden bak når penisen er erigert så går den ikke smooth tilbake liksom. Den setter seg på en måte litt fast under penishodet så forhoden brettes på en måte på vei tilbake. Så hva betyr dette, har dette mye å si under samleie

Besvart 18.08.2019 20:06
 

Svar
Hei gutt 15, og takk for at du skriver til ung.no!

Det er litt vanskelig å si sikkert uten å undersøke deg først, men dette høres ikke unormalt ut. Det kan være forhuden er litt trang, og at den da bretter seg tilbake i stedet for å trekkes tilbake, men den vil uansett som oftest rulle litt rundt seg selv og brettes tilbake.

Dersom onani fungerer greit, burde også samleie gå helt greit. Dersom du senere i livet skulle oppdage at det ikke fungerer, er det ikke noe i veien for å ta turen til fastlegen eller helsestasjon for ungdom for en sjekk.

Jeg håper du fikk svar på noe av det du lurte på, og ønsker deg alt vel og lykke til videre!

Med vennlig hilsen legen

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Fastlege

Venteværelse hos fastelegen (foto: ung.no)

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

Les mer

”Gutteplager” – små og større plager fra penis og i underlivet

Gutt ser på underliv (colourbox.com)

Du ser plutselig noen nupper på penis som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje penishodet er litt rødt? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Kropp og helse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om kropp og helse