Hopp til hovedinnholdet

Takk for svar om at jeg kan løpe i tights med stå!

Gutt 13 år
 

Spørsmål

Takk for tidligere svar om «Kan jeg trene i tights når jeg har ereksjon?» Jeg ligger her i senga på rommet mitt for meg selv og skriver litt i dag også... Mamma, pappa og jeg har vært på løpetur sammen i vær vår tights og det styrket min selvtillit både på kropp og penis og se pappa løp med sikkelig stå bul i tightsen uten og se ut til bry seg om det overhode... etter den løpeturen føler jeg meg både sexy og sporty med synlig stå pikk i tights når jeg løper .... Til andre ung.no brukere, ikke vær flaue over utstyret deres gutter: Jeg vil også anbefale andre familier gjøre det samme så de kan se på sin far at det ikke er noe og være flau over pikken sin selv i full ereksjon...

Besvart 19.08.2019 18:13
 

Svar
Hei gutt 13!

Så fint at du er fornøyd med svaret du har fått fra ung.no.

Gutter og menn kan ikke alltid ha kontroll over når ereksjonen kommer. Det betyr at en godt kan få ereksjon både når en løper i tights og når en sover i senga si. 

Selv om en får ereksjon uten å ville det eller klarer å stoppe den, er det ikke alltid det passer seg og noen kan reagere negativt på det de ser. Men, som du selv sier, en skal ikke skamme seg over å få ereksjon.

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen sexologisk rådgiver - NACS

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ofte og plutselig ereksjon?

Gutt holder seg i skrittet (colourbox.com)

Du sitter i klasserommet. Ingenting handler om sex, men plutselig kjenner du det likevel – penis blir stiv eller det kribler i underlivet! Hvorfor er det slik?

Les mer

Gutter og puberteten

Gutt i boxeren (colourbox.com)

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 11 og 15 år starter det for gutter. Men det er store forskjeller.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Kropp og helse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om kropp og helse