Hopp til hovedinnholdet

Jeg betalte for sex, nå angrer jeg, hva gjør jeg?

Jente 20 år
 

Spørsmål

Hei, jeg har gjordt en veldig dum beslutning. Jeg hadde sex med en massør i løpet av tiden jeg betalte for massasje. Hun fortsatte og fortsatte med å tilby meg det og etter hvert gå jeg inn. Etter min egen samvittighet så føler jeg at jeg har kjøpt sex og har brutt loven. Jeg har også brutt mine egne verdier. Jeg kan ikke leve med meg selv. Hva om noen fant ut av det? Jeg kan ikke se meg selv i speilet uten å hate meg selv. Hjelp meg med å bli normal igjen hver så snill! Uten at noen får vite noe! Jeg bønnfaller dere jeg har panikk!

Besvart 20.08.2019 23:40
 

Svar
Hei!

Det du forteller om i spørsmålet ditt, er noe flere enn du har opplevd. En hadde ikke tenkt å betale for sex, men så skjedde det noe og det skjedde likevel.

Noen ganger hadde en kanskje innerst inne tenkt at det var en mulighet og kjente det var noe en ville. Andre ganger var det noe som skjedde der og da som førte til at en betalte for sex.

Uansett hva som var grunnen, kan det oppleves like vanskelig etterpå. En har betalt for seksuelle tjenester og det er forbudt i Norge i dag, også om det skjedde i utlandet.

Alle kan gjøre en feil av og til. I situasjonen var du under press og valgte feil i forhold til dine verdiger. Det å gjøre feil, kan vi mennesker lære noe av. Vi kjenner det gjør vondt, for eksempel føle skyld og skam. Disse følelsene fører til at en lærer noe og ikke gjør de igjen. En kan derfor leve godt med at en har gjort en feil og leve videre med de verdiene en har. 

Det er ikke sikkert at dette svaret hjelper deg, men jeg håper det har gitt deg noen nye tanker. Noen ganger er det slik at vi gjør det så vanskelig for oss selv at vi trenger hjelp av noen til å få det bedre. Selv om du tenker det er umulig nå, kan det være at det hjelper å snakke med noen.

Jeg vet ikke hvor du bor, men her er to linker til tiltak som jobber med personer som har kjøpt sex og som vil ha hjelp for å ikke gjøre det mere.  

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen sexologisk rådgiver - NACS

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Oversikt over gode hjelpetjenester

Jenter bruker mobilen sin (colourbox.com)

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Trist gutt (colourbox.com)

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Kropp og helse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om kropp og helse