Hopp til hovedinnholdet

Hva er squirting?

Gutt 15 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg er en gutt på 15 år. Jeg lurer på hva squrting er, er det jente orgasme eller er det bare tiss som kommer etter onanering? Hade

Besvart 30.08.2019 12:46
 

Svar
Hei gutt 15!

Noen jenter kan oppleve at det kommer noe ut av kjønnet når en får orgasmer. Dette kan være en av to ting:

1. Urin. Jenter kan ha svake muskler i området rundt kjønnet og urinblæren . dette kalles bekkenet. Når musklene trekker seg sammen under en orgasmer og musklene rundt ikke er streke nok, kan det noen gang skje at det kommer ut urin når en har orgasmer. Det som kommer ut vil se ut og lukte som urin.

2. Squirt eller kvinnelig ejakulasjon/utløsning. Dette er en væske som blir skilt ut av noen kjertler i urinrøret. Det som kommer ut, kan derfor lukte svakt av urin og kan være gulaktig på farge.

Jenter kan ikke lære seg til å squirte, enten så skjer eller så skjer det ikke. Er det urin som kommer ut, kan en hindre at det skjer ved for eksempel å trene opp musklene i bekkenet. 

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen Sexologisk rådgiver Sex og samfunn, i samarbeid med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer

Vanlige spørsmål om orgasme

-Jeg får orgasme alene, men ikke sammen med kjæresten min. -Kan det være farlig får hjertet å få orgasme flere ganger etter hverandre? -Jeg lurer på hvordan jeg vet om han har orgasme.

Dette og andre spørsmål om orgasme kan du se svar på her.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Kropp og helse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om kropp og helse