Hopp til hovedinnholdet

Hvordan finner jeg hullene i underlivet?

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei, dette er et utrolig teit spørmål for å være 16 år. Men her er jeg, med null erfaring. Så alle vet at jenter har tre hull i underlivet (og det har jeg mest sannsynligvis) men jeg kan ikke finne den tredje hullet. Jeg har rumpehullet, siden jeg kan bæsje. Jeg har skjeden, siden jeg har hatt mensen en stund nå også tisse hullet. Men jeg prøver å føle meg fram for å skjønne hvor tisse hullet og mensen hullet, men jeg finner det ikke. Jeg finner bare et hull, Og hvilken det er, vet jeg ikke. Også har jeg prøvd med speil under beina, se bare den samme hullet. Hvis jeg som jente ikke klarer å finne hullet, hvordan i huleste skal partneren min gjøre når vi har sex? Altså jeg er jomfru så det har ikke skjedd enda, men jeg driver å tenker om framtiden her.

Besvart 05.09.2019 21:04
 

Svar
Hei

Det ene hullet du finner er sannsynligvis rumpehullet, siden det ligger litt for seg selv og er ikke tildekt av kjønnslepper.

Tisshullet kan det være vanskelig å finne. En gang du tisser, så føl med fingeren hvor tisset kommer fra. Det er den enkleste måten å finne det. Det er godt tildekt for å hindre at bakterier finner veien opp til blæra.

Du har to sett kjønnslepper. Finn veien med fingeren mellom de innerste kjønnsleppene, og la den skli bakover. Da vil du kjenne en fordypning omtrent midt under. Det er vagina. Det er ikke et rør som går opp i underlivet. Når vagina ikke er i bruk så er røret sammen-klappet.

Slik du beskriver deg selv, så virker du 100% normal.

Jeg kan love deg at dere finner vagina den dagene du skal ha sex.

Masse lykke til :-)

 

 

Vennlig hilsen helsesykepleier

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Alt om kropp og sex på norsk og andre språk

Skjermdump fra zanzu.no

Se og hør informasjon om kropp, seksualitet, følelser og forhold. På zanzu.no får du forklaringer på norsk og mange andre språk.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Kropp og helse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om kropp og helse