Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg dusjer hver morgen, men likevel så sier folk at jeg stinker.. jeg kan ikke kjenne selv at jeg lukter vondt men hvorfor kan andre gjøre det?

account_circle

SPØRSMÅL

hei. først vil jeg si at jeg liker denne siden kjempe godt det er en helt fantastisk side.

men det jeg skulle si er at:

jeg dusjer hver morgen, men likevel så sier folk at jeg stinker.. jeg kan ikke kjenne selv at jeg lukter vondt men hvorfor kan andre gjøre det? til og med bestevennina mi sa det ho mente ikke å være frekk men ho sa det for at jeg skal vite det bare. men jeg skjønner ikke helt hvorfor jeg bruker jo deodorant også.
account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer