Hopp til hovedinnholdet

Jeg er redd for at kuken blir slapp under samleie, hva gjør jeg?

Gutt 15 år
 

Spørsmål

Jeg ble med to jenter hjem for noen dager siden, vi hun hadde to dyner så jeg la meg under den ene med hun andre. Hun har hatt sex med mange gutter før og er litt sann på alle. Så jeg la meg inntil henne med kuken min inntil rumpa hennes åsso tok jeg på fitta hennes å hun ble kåt å tok på kuken min utten på kledene å jeg vardt hard. Hun spurte dagen etter om å pule å vi skal kanskje gjøre det nå i helgen eller om ett par dager men jeg er redd for at kuken blir slapp under samleiet. Svar raskt

Besvart 11.09.2019 13:36
 

Svar
Hei gutt 15!

De aller fleste gutter og menn er redd for det samme som du. Uansett hvor erfaren en er, kan en både være urolig for at penis skal bli slapp og oppleve at det faktisk skjer. 

Som regel skjer dette på grunn av prestasjonsangst. En kan være usikker på om en ser bra nok ut, om penis er stor nok og om en gjør en god nok jobb i senga. Gutter kan også ta et svært stort ansvar for at sex og samleier skal bli bra for alle. Faktisk kan ansvaret kjennes så stort at en ikke klarer å nyte sex. Da blir penis svært ofte slapp. Klarer en å få til en balanse mellom å gjøre det godt for den andre og at den andre skal gjøre det godt for deg, vil det veldig ofte gå helt fint. 

For noen hjelper det også å vite at et samleie varer i gjennomsnitt 3 - 5 minutt. Er en innenfor dette, er det helt ok. Noe annet som er ok å vite, er at jenter ikke får orgasmer bare av å få en penis inn i skjeden, klitoris må også stimuleres. Noen jenter liker å stimulere klitoris selv mens partner har fokus på skjeden, mens andre liker at partner stimulerer begge deler samtidig. 

Selv om du kanskje synes det er pinlig og avslører at du ikke er så erfaren, så er det smart å snakke med den du skal ha sex og samleier med. Fortell hverandre hva dere fantaserer om, liker og trenger av stimuleringer for å få orgasmer. 

Les gjerne vedlagte artikler for flere tips. 

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen Sexologisk rådgiver Sex og samfunn, i samarbeid med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sex og nytelse

Par (colourbox.com)

Mange gruer seg for å ha sex med en annen, enten det er for første gang eller første gang med ny partner. Usikkerhet og bekymringer kan legge en demper på opplevelsen, og kanskje hindre deg i å ha sex. Hvordan ha sex til glede og nytelse?

Les mer

Seksuell lyst

Par i senga Colourbox.com)

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet, men noen har mye lyst hele tiden, andre har lite lyst alltid. Noen har ikke sexlyst i det hele tatt. For noen kan seksuell lyst føles som et problem - enten det er for mye eller for lite av den. Kjenner du deg igjen?

Les mer

Sex første gang - Seksuell debut

Par i senga

Når er jeg klar for å ha sex første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Kropp og helse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om kropp og helse