Hvorfor virker Concerta tabletter på meg, men ikke på andre? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Hvorfor virker Concerta tabletter på meg, men ikke på andre?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har ADD/ADHD og bruker da Concerta på bakgrunn av dette. Det funker veldig bra og jeg kan kjenne at effektene av det, jeg blir til og med mer utadvendt. De funker faktisk bedre og bedre med årene. Også har jeg noen venner som sier at det ikke funker. At de bare har fått bivirkningene. Som gnissing av tennene, kniping med tennene, søvnløshet, hodepine, osv. Men ikke at de blir mer konsentrert, roligere eller mer energisk/hyper. Jeg bruker 27mg*2piller(54mg) Mens de kan ta ta 56mg*3piller uten å få positivt utfall(dette var et engangs tilfelle, et desperat forsøk for å få pillene til å fungere). Hva skjer? Hvorfor funker det for meg, men ikke de 2 andre?

account_circle
AKTUELT NÅ

Ensom? Tips til å bli tryggere sosialt

Det er helt vanlig å føle seg ensom innimellom. Men hvis du ofte føler deg ensom, kan det bli vondt og vanskelig. Å bli tryggere i sosiale sammenhenger kan hjelpe deg å skape gode relasjoner med andre.

Les mer

Gutter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 11 og 15 år starter det for gutter. Men det er store forskjeller.

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer