Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Er det mulig å drømme så det blir virkelig?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg er veldig usikker på om det er virkelig eller drøm. De siste månedene har jeg vært veldig urolig. Jeg har opplevd at det er en gamle kjæreste som følger med på meg. Jeg har sett han når jeg er på jobb, han har tatt og kutta bremsene på bilen min, jeg hører han når jeg er hjemme og jeg ser han ganske ofte i noen måneder og så forsvinner han for en stund. Jeg er så sikker på at det er virkelig, men når jeg tok det opp med sjefen på jobben virket det som hun ikke trodde på meg. Jeg sa også at jeg har anmeldt han til politiet, men de hadde verken hørt om meg eller noen anmeldelser innenfor dette. Noen andre jeg har snakket med har sagt at jeg bare kan drømme alt. Men da skjønner jeg ingenting. Alt føles så virkelig ut. Jeg har sette han men ingen andre ser han og det skjønner jeg ikke. Er det mulig og drømme noe som virker så virkelig at jeg tar det med meg, og at det blir en del av meg i virkeligheten?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer