Jeg er gutt og har hatt boobs i flere år! Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Jeg er gutt og har hatt boobs i flere år!

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er 16 år og har hatt man boobs i ca 2 år. Hei jeg er en 16 år gammel gutt som alltid har vært ganske spinkel, jeg er ca 175 høy og veier rund 65 kilo. Når jeg begynte i 9. klasse for 2 år siden er jeg usikker på hvor langt jeg hadde kommet i puberteten, men jeg er ganske sikker på at jeg er en av de siste som fikk «hår på tissen» og fikk min første utløsning på slutten av 9. klasse... ganske pinlig. Problemet mitt er at jeg har hatt man boobs veldig lenge nå (nesten 2 år) og det er sykt flaut, spessielt siden jeg ikke er overvektig i det hele tatt, og jeg har alltid vært i relativt mye aktivitet. De er også ganske store, og imens de andre gutta har begynt å få ganske store brystmuskler, har jeg fortsatt de forbanna man boobsa. (trener 4-5 ganger i uka) Det jeg lurte på da, er om det kan være noe galt med meg eller om de snart forsvinner. Har lest at de kan vare i opp til 2 år, og det nermer seg veldig når, og virker ikke akkurat som de har tenkt å forsvinne med deg første:(

account_circle
AKTUELT NÅ

Barnekonvensjonen

Du har rett til å si hva du vil. Du har rett til å uttrykke deg om det du er opptatt av, det du har på hjertet, det du tenker og føler og mener. Det står i alle barn og unges grunnlov.

Les mer

Hvorfor stjeler jeg? Og hvordan kan jeg slutte?

Vi vet jo alle at det ikke er lov å stjele, og at vi bare får dårlig samvittighet etterpå. Men så gjør vi det likevel. Hvorfor det? Og hvordan kan vi slutte?

Les mer