Hopp til hovedinnholdet
Nervøs jente (colourbox.com)
Følg ung.no på Snapchat
Følg ung.no på Snapchat

Har en kul på ytre kjønnsleppe som jeg lurer på hva er.

Jente
 

Spørsmål

jeg har hatt en kul på ytre kjønnsleppe, ved siden av klitoris. den har liksom hovnet opp flere ganger, og forsvunnet igjen, og nå som jeg trodde jeg endelig var kvitt den, var den der igjen. første gang jeg oppdaget den var den litt øm, og jeg trykte på den og klar gjennomsiktig væske kom ut.- altså ikke en kvise eller talgkjertel. nå er den jo der igjen men nå føles den fastere og ikke er den vond. kan ikke klemmes heller. jeg vil bare ha den vekk og at den aldri skal dukke opp mer! kan dette være en eller annenn form for kreft-lymfekreft eller noe? er jo bare 16, så hadde vært et nederlag å få kreft nå..

 

Svar
Hei

Vi har ikke noen lege til å besvare spørsmål her på ung.no.  Hva dette kan være, vil jeg anbefale deg å prate med en lege om.  Kuler som det du beskriver her, er ofte "uskyldige" ting som en betennelse i en hårsekk som har kapslet seg inn eller en fettkul.  Hvis du lar den være i fred, kan den nok forsvinne av seg selv.  Hvis den fortsetter å være der, kan du jo som sagt prate med legen om det for sikkerhets skyld.  Du kan gå til fastlegen din eller til HFU.


Vennlig hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Fastlege

Venteværelse hos fastelegen (foto: ung.no)

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Kropp og helse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om kropp og helse


Quiz: Kva veit du om miljø?

Stig eller synk antall isbjørnar? Og kor mange er det igjen?