Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Når jeg bruker epilator på bikinilinjen eller rundt der(fjerner allt som er nedentil), så kommer det jo små nye hår bare noen dager etterpå!

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Lurer på to ting. Jeg pleier å bruke epilator når jeg fjerner hår her og der. Dette skal jo vare i 4 uker, men når jeg bruker det på bikinilinjen eller rundt der(fjerner allt som er nedentil), så kommer det jo små nye hår bare noen dager etterpå! det gjør det ikke på bena. Det er skikkelig irriterende. Finnes det noe jeg kan bruke for at det skal vokse enda senere? Hvor mye koster det med laser? 2. synes at jeg har litt "bart", men hvis jeg napper det med pinsett, vil det komme mer da?
account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer