Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Må man bruke tampong om man bader under mensen?

account_circle

SPØRSMÅL

eg har badet i bassenget et par ganger og fleire ganger i havet under mensen uten tampong. eg har vert redd for å bli gravid( vist det er sæd i bassenget) men eg har lest nokon artikklar om det og har slått det fra meg. det har vert i slutten av mensen eller når eg har TRUDD at ddet var over. men eg har og lest ein artikkel her om at ein ikkje burde bade i basseng under mensen uten tampong! eg tør ikkje å bruke tampong. no er eg redd for at eg har fått ein infeksjon eller noko sånt i underlivet fordi det var litt grønt i trusa og av og til kommer det tyntflytende brun væske. eg tør ikkje å snakke med foreldrene mine og synst det er flaut å gå til helsesøster. pliis hjelp fort

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer