Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

 Smerter i ryggen. 

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har kjempevondt i korsryggen og litt oppover. Jeg har vært til legen for 2 år siden, men da påsto legen at det bare var menstruasjonssmerter. Men da tenker jeg at man kan vel ikke gå rundt med konstant mensterasjonsmerter? Men jeg kan ha en liten mistanke om at det er idretten jeg driver med, kunstløp som gir smertene. Når jeg f.eks skal hoppe og lander feil pleier jeg å få en sånn følelse av at det brenner i ryggen, og jeg må kromme ryggen for at det skal litt bedere. Kanskje det kan være en muskel som trekker seg sammen? Jeg har i tillegg en veldig tøyelig rygg, og klarer flere øvelser enn de fleste jeg vet om. Hver gang jeg gjør en øvelse som å ta foten opp mot hodet får jeg kjempevondt. Smertene er så sterke at jeg av og til ikke greier å holde ryggen på plass. Jeg har tenkt på fysioterapi mange ganger, men er redd for at det skal være menstrasjonsmerter som legen sa. Tusen takk for help!

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer