Plager med ankelen etter å ha tråkket skjevt Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Plager med ankelen etter å ha tråkket skjevt

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg tråkket skeivt for ca 2 år siden, men av og til får jeg veldig vondt i ankelen igjen og greier nesten ikke å stå på foten! Når jeg tråkket skeivt greide jeg ikke å gå skikkelig på foten på ca 1-2 uker etter hendelsen. Jeg gikk med støttebandasje og hadde planer om å gå til legen men det ga seg før jeg fikk gått til legen. Jeg har etter det av og til fått vondt i ankelen når jeg løper og jogger (jogger ganske mye så det er ganske kjip å få vondt i ankelen da) men det kan også komme uten at jeg har jogget eller løpt +at når jeg tråkker skjevt kan jeg vondt i ankelen i 1 uke etter at jeg tråkket skjevt! Har av og til vurdert å prøve krykker men vet ikke om det hjelper. Hva anbefaler dere meg å gjøre?

account_circle
AKTUELT NÅ

Husketeknikker

Pugger du hele tiden uten at ting setter seg? Det finnes teknikker som gjør det både gøyere og lettere å huske, uten at du bruker mer tid på å lære.

Les mer

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

Les mer

Hvorfor stjeler jeg? Og hvordan kan jeg slutte?

Vi vet jo alle at det ikke er lov å stjele, og at vi bare får dårlig samvittighet etterpå. Men så gjør vi det likevel. Hvorfor det? Og hvordan kan vi slutte?

Les mer