Har skadet kneet, og lurer på om dette er korsbåndskade? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Har skadet kneet, og lurer på om dette er korsbåndskade?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! jeg er en 17 år gammel jente som nå går 3.året på danselinja på videregående. Forrige tirsdag datt jeg og vridde kneet noe voldsomt i dansetimen. Jeg har hatt problemer med før at jeg har lett for å vri kneet. Men da har som regel smerten gått over å en halvtime. Nå har smerten vart i en uke ca. Jeg merker at smerten gjør mindre vond. Hevelsen har gått bort nå, og jeg klarer så og si og gå greit igjen. Men jeg merker at jeg sliter med å gå opp og ned trapper, og smerten sitter fremst i kneet, og smerten kjennes også når jeg bøyer kneet mye. Jeg har lest på nettet at dette er symptomer på korsbåndsskade og at man kan gå med røket korsbånd uten og merke det og. Og da ble jeg litt stresset. Fordi jeg vet at om jeg går til legen og får påvist korsbåndsskade, så er jeg ferdig med dansen for i år, fordi det tar såpass lang tid å trene opp igjen selv og du må gjennom operasjon eller ikke. Og jeg har ikke lyst til å gå 3.året om igjen pga en kneskade..

account_circle
AKTUELT NÅ

Husketeknikker

Pugger du hele tiden uten at ting setter seg? Det finnes teknikker som gjør det både gøyere og lettere å huske, uten at du bruker mer tid på å lære.

Les mer

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

Les mer

Hvorfor stjeler jeg? Og hvordan kan jeg slutte?

Vi vet jo alle at det ikke er lov å stjele, og at vi bare får dårlig samvittighet etterpå. Men så gjør vi det likevel. Hvorfor det? Og hvordan kan vi slutte?

Les mer