Hvordan kan jeg gå ned i vekt? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Hvordan kan jeg gå ned i vekt?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg trener Mandag, tirsdag, torsdag, fredag. på morningen ca klokka 7:00-7:45. jeg velger å ikke spise frokost fordi jeg vil gå ned i vekt. mandager og torsdager er det bryst og triceps. tirsdager og fredager er det rygg og biceps. jeg spiser salat på skolen. og middag når jeg kommer hjem. middagen varierer veldig, men det er sånne ting som alle familier spiser, alt fra Fisk til kjøtt. kveldsmat spiser jeg i blandt, men varier det også. jeg legger meg noen ganger 22:00 og noen ganger 00:00, fordi jeg blir liggende å se på telefonen. Godteri spiser jeg lite av i uken, men på lørdager spiser jeg hva jeg vil. vil resultatene komme, eller bør jeg stramme inn sjemaet litt mere?

account_circle
AKTUELT NÅ

Husketeknikker

Pugger du hele tiden uten at ting setter seg? Det finnes teknikker som gjør det både gøyere og lettere å huske, uten at du bruker mer tid på å lære.

Les mer

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

Les mer

Hvorfor stjeler jeg? Og hvordan kan jeg slutte?

Vi vet jo alle at det ikke er lov å stjele, og at vi bare får dårlig samvittighet etterpå. Men så gjør vi det likevel. Hvorfor det? Og hvordan kan vi slutte?

Les mer