Hopp til hovedinnholdet

Jeg har en stor kul ved underlivet. Den er både hard og myk og gjør vondt.

Jente 20 år
 

Spørsmål

Hei har en stor kul ved underlivet. Den er både hard og myk og gjør vondt. Den har vært der flere mnd å str går opp når jeg rører den. Den begynner nå å få litt blå lilla farge. Det er liksom vedsiden av vaginaen eller litt nedenfor. Det er ubehagelig, og jeg har skjønt at jeg kanskje burde sjekke hos legen. Har dere noen anelse om hva det kan være? Er btw 22. Burde jeg gå til legen? Dumt det ikke går ant å legge med bilde, er så vanskelig å forklare 100% rett. Setter pris på svar.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei, og takk for at du skriver til ung.no!
 

Den kulen du beskriver ved underlivet ditt høres ut som et inngrodd hår. Dette er svært vanlig, spesielt om man barberer underlivet sitt. 

Når kulen har vært der så lenge som du forteller kan det være nødvendig å kontakte fastlegen din for å få den fjernet. Dette er ikke farlig, så du behøver ikke å bekymre deg :-)

Lykke til!

Vennlig hilsen Helsesøster

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Fjerne hår eller ikke? Tips og råd

Barberhøvel (colourbox.com)

Er det vanlig å fjerne hår i underlivet? Hva liker partneren best? Skal både gutter og jenter fjerne kroppshår, og skal det være alt eller bare noe?

Les mer

Gynekologisk undersøkelse - underlivssjekk for jenter

Gynekologstol (colourbox.com)

Å ta underlivssjekk for første gang kan virke skummelt og flaut. Men forberedelse gjør mester, og leser du denne artikkelen har du garantert mye mindre å grue deg for.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Underlivsplager
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om underlivsplager