Hopp til hovedinnholdet
Zelda © Lina Neidestam, distr. strandcomics.no
Zelda © Lina Neidestam, distr. strandcomics.no

Jeg får av og til en spesiell utflod og/

Gutt 15 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg har opplevd at jeg har av og til fått en spesiell utflod og/eller svie ut av urinrøret kort tid etter onani. Jeg ender som oftest opp på do i ca 30 min hvor jeg bare sitter der og "småtisser". Dette skjer en gang hver 1-2 uke. Pleide å være oftere. Jeg vet ikke hvorfor det skjer men har mistanke om evt kjønnsykdom. Har ingen erfaring med seksuel omgang annet enn noe oralsex for noen år siden.

Besvart 09.06.2017 22:33
 

Svar
Hei

Takk for at du skriver til oss!

Dette hørtes ikke noe hyggelig ut for deg, og det er bra at du forsøker å finne ut hva det kan være.

Gutter kan få en viss svie etter sædutløsning uten at det er uvanlig, men det høres ut som du er sterkt plaget av dette, og at det har vart lenge.
Svie ved vannlating, hyppig trang til vannlating og at det kommer lite ut ("småtisse") er symptomer på en infeksjon.

Dersom du ikke har hatt ubeskyttet samleie eller annen seksuell omgang annet enn for noen år siden, så er det nok ikke en kjønnssykdom. Det er ikke helt godt å si sikkert hva dette kan være for noe, men svie ved vannlating (tissing), hyppig trang til vannlating, og at det kommer lite ut hver gang er klassiske symptomer på en infeksjon. Det kan også være andre årsaker til at du opplever dette. Jeg anbefaler deg å oppsøke fastlege eller helsestasjon for ungdom for å undersøke dette. Der kan du ta en urinprøve.

Vennlig hilsen helsesøster

 
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Underlivsplager
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om underlivsplager


ukens tema

Skolehverdag

kommentar

#forhomofile: Jeg synes det er helt fantastisk når folk er åpne homofile. Flere ganger møter jeg folk og tenker, skulle ønske de var hetero, for de er jo DRITKULE. Men først å fremst, hvis du er homofil, ikke vær redd for å komme ut av skapet. Jeg tror ikke folk tror det er så rart som du kanskje forestiller deg. Og hvis folk har et problem med homofile, har de ett seriøst problem med hjernen sin også. Det å være homofil er like normalt som det å være hetro. Folk som ikke greier å skjønne dette, greier heller ikke å sette seg inn i den moderne verden. Det kan selvfølgelig være et lite sjokk for venner, familie og dine nærmeste, men hvis de godtar deg som du er, så godtar de dette også. Det burde de i hvertfall. Sånn som vi lever nå så synes jeg egentlig at det er unødvendig å måtte si at det er helt greit å være homofil, lesbisk, trans .osv. Dette burde folk skjønne fra før. Hvis sånn du er ikke skader noen eller særer noen så må du vise det. Verden trenger flere originale personer. Jeg går på en skole der nesten alle er klonet. Det er bare dure klær og dyre ting, og nesten alle de som er populære er kjempeslemme. Sånn burde det ikke være Lik denne kommentaren hvis du er for en ny og bedre verden. Les innlegg Liten pil høyre