Hopp til hovedinnholdet
Nervøs jente (colourbox.com)
Følg ung.no på Snapchat
Følg ung.no på Snapchat

Er det lov og normalt å onanere på skolen?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Jeg er en jente på 13 som går i 7.klasse. Jeg onanerer ca. 3 ganger hver dag. En av de gangene er på skolen. Har gjort dette i ca 2uket nå. I skolesekken i ei veske har jeg en dildo, en vibrator og glidemiddel. I andre friminutt hver dag går jeg på do med denne vesken med alt i. Jeg dekker til sprekken under døren med papir og setter meg ned. Jeg smører på og bruker den ene armen til dildoen og den andre til vibratoren. Det lager litt lyd da beg gjør det. Da jeg får orgasmer lager jeg ikke lyd(har lært å holde igjen). Det er såå godt. Jeg bruker ca 15.minutter,det blir ikke kø siden det er flere doer. 1.er dette lov? 2.hva kan lærerne gjøre hvis de finner ut av dette? 3.er det normalt å gjøre det så ofte?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei jente 13 år.

Takk for at du kontakter Ung.no.

Å onanerer og nyte egen kropp, er både sunt og er bra for utviklingen av egen seksualitet. 

Det er nok ingen lov som forbyr noen å onanere på toalettet på skolen, men det er nok ikke vanlig. De fleste tenker at onanering er noe som er privat og som en gjør når en har størst mulighet til å nyte dette uten å bli forstyrret eller avbrutt.

Men noen kan synes at det øker spenningen om en står i fare for å bli oppdaget, er det slik du opplever det?

For jeg tenker at om du blir oppdaget, vil nok din lærer anbefale deg å heller onanere hjemme. For skulle du bli oppdaget av noen av dine medelever, vil dette kunne føre til konsekvenser i ettertid som ikke er så hyggelige.

Så fortsett gjerne å nyte egen kropp, men gjør det når det er godt nok tid og rom og du ikke trenger å holde igjen hverken på lyd eller nytelse. 

Ta gjerne en prat med helsesøster på skolen, eller benytt deg av den anonyme chattefunksjonen til Sex og Samfunn om du ønsker å vite mer om kropp og seksualitet.

 

Vennlig hilsen Helsesøster, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Spørsmål om onanering? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånd

ABC for å oppnå orgasme på egenhånd (ung.no)

Å greie onanere og få orgasme selv eller å greie å hjelpe partneren til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her finner du litt kunnskap som er nyttig for å forstå og kjenne kjønnsorganene bedre og dermed å mestre onanikunsten bedre.

Les mer

Dette kan du snakke med helsesøster om

Helsesøster

Helsesøster kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, livvstilsproblemer og annet.

Les mer

Chat om seksualitet og seksuell helse

Sex og samfunn

Lurer du på noe om seksualitet og seksuell helse, kan du få svar på chat med fagpersoner fra Sex og samfunn.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Onani
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om onani