Hopp til hovedinnholdet

Jeg liker ei jente, men er redd for at hun skal såre meg. 

Jente 13 år
 

Spørsmål

Jeg er forelsket i en god venn av meg vi kaller henne G. G pleier å flørte med meg, men jeg tørr ikke å flørte så mye med henne lenger. Fordi engang så var det sånn at vi var i et datarom også var det sånn at pc-en min og en venn av meg sin ikke fungerte. Så skulle vi akkurat til å finne en plass , plutselig begynte G å blunke til meg og si at hun ville at jeg skulle sitte ved siden av henne også gjorde vi det da, også plutselig så klikket pc-en til G. så sa hun at hun måtte flytte seg med en anen venn. Akkurat da følte jeg at hun på en eller anen måte hadde brukt meg ,selv om pc-en hennes faktisk ikke fungerte! Jeg vet ikke helt hvorfor jeg plutselig ble sånn. Jeg liker henne veldig godt, hva skal jeg gjøre?? Jeg blir ikke sjenert ,men jeg er bare redd for at hun skal sårer meg selv om G aldri ville ha gjort det. hva skal jeg gjøre??

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg skjønner at det er vanskelig for deg og at du er usikker på hva du skal gjøre. Jeg vil anbefale deg å prøve å bli bedre kjent med henne slik at du skjønner hvordan hun er. Da blir du også litt tryggere på henne, og det blir kanskje lettere for deg å stole på henne. Det virker for meg som om du rett og slett er litt usikker på hvordan hun er. Derfor er mitt aller beste tips til deg at du blir skikkelig kjent med henne før du eventuelt begynner å flørte litt. 

Du skriver at dere er gode venner fra før av, men det er mulig at du rett og slett ikke skjønner hva hun vil og at du er redd for at hun vil såre deg. Det er ingen uvanlig situasjon, og jeg skjønner at du syntes det er vanskelig. 

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Homofil og skeiv
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om homofil og skeiv