Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Bør vi slutte å med denne brytetreningen

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg tror jeg å bestevennen min har en unormal egentreningsmetode Vi er aktive i bryting å vi liker å drive med egentrening i bryting ute Når vi trener så er vi med et avsidesliggende vann i skogen hvor ingen kan komme forbi å tilfeldigvis se oss Her bruker vi å bryte med hverandre kun iført brytedraktene våre. Disse er veldig tighte og de går litt inn i rumpen og viser tissen. Vi bruker ikke undertøy under drakten. Vi bruker å gi hverandre straff som tapern av kampen må gjøre. For eksempel at den som taper må bade i vannet i drakten, dette gjør at den blir ennå mer avslørende, for å deretter løpe en runde rundt i skogen brytedrakten. Av å til bruker vi også å ta av oss brytedraktene våre å bryte helt nakene med hverandre. Ingen vet om at vi gjør dette. Bør vi slutte?

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

De fleste ønsker å ha det trivelig og fint hjemme, men hvordan skal du og de voksne finne løsningen på uenigheter?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer