Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg tror jeg har asperger syndrom og forelsker meg i eldre menn.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, er skeiv på 19 år som lurer på en ting. Helt siden jeg var liten har jeg alltid følt meg annerledes, at jeg ikke trives i sosial kontakt og har helt andre interesser. Jeg var ofte sur og grinene og irritert på mye forskjellig. Jeg tror jeg har asperger syndrom og dermed autistisk. Og en annen ting og, for noen år siden fant jeg ut at jeg var homofil, men jeg forelsket meg ikke i gutter på min alder, men av folk som var godt voksne. Hvordan er dette mulig, ha så uflaks og være dobbel minoritet, men ikke bare det, like eldre og? Er det noe sånt dårlig kombo å ha autisme og homo så liker du eldre? Eller er alt bare ren uflaks og tilfeldigheter? Nå senere har jeg begynt å røyke hasj og drive med stoffer, ikke noen tunge stoffer. Føler det utvider perspektivet og gjør at jeg tenker annerledes og positivt om problemer. Men problemet mitt er ikke bruk av narkotika, men at jeg har disse "handicappene" (så vil ikke høre et ord om at det er dårlig fordi problemene mine ligger ikke der).

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer