Hvordan kan jeg slutte å tenke på noen jeg ikke kan bli sammen med? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Hvordan kan jeg slutte å tenke på noen jeg ikke kan bli sammen med?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har alltid vært forelsket i gutter men det jeg skal snakke om nå er noe som skjedde for en 3 måner siden. Jeg var på Sosiale medier og jeg så en jente som var litt TomBoy aktig altså henne var en jente men henne kler seg og acter som en gutt. Henne er nydelig og jeg begynte å følge henne. Henne er singel men ingen vil egentlig være sammen med henne sier henne da. Jeg trodde henne var bifil eller lespisk men så sa henne at henne er Hetro. Jeg fant ikke det ut før i dag. Og når jeg onsnerer til bilder av henne så kommer jeg veldig fort. Og når jeg ser på bilder/ tenker på henne så blir jeg så våt ar keg må skifte! Hva skal jeg gjøre? Jeg vil ikke tenke på noen som jeg ikke kan bli sammen med! Takk for svar :)

account_circle
AKTUELT NÅ

Kjønnsnormer - vi er alle forskjellige

I samfunnet vi lever i finnes det ulike forventninger om hva som er "guttete" og "jentete". Vi er alle forskjellige uavhengig av kjønn og det er kun du som har fasiten om deg selv.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer