Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kunne dere hjelpe meg å definere min seksualitet?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg bare lurte på om dere kunne hjelpe meg å definere min seksualitet? Jeg har sett litt rundt på nettet og tatt tester men jeg finner ingen svar som beskriver meg best. Tingen er, jeg har alltid vært forelsket i gutter, aldri i en jente, og jeg kan heller ikke tenke meg å bli sammen med en jente. Men helt siden jeg var mindre har jeg tent på jentekropper mer enn guttekropper (til tider). Når jeg ser på porno blir jeg alltid tent av pupper mer en peniser, men jeg er synes ikke vagina er noe spesielt. Jeg tror jeg kan enkelt si at jeg tiltrekkes av jentekropper, men er det mulig å bare være tiltrukket av dette uten å være lesbisk? Som sagt har jeg vært forelsket i gutter før og jeg fantaserer å ha sex med gutter. Det er bare det at pupper og jentekropper er spennende... Tusen takk på forhånd! Hilsen litt forvirret jente

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer