Hopp til hovedinnholdet

Forelsket i venninne

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei jeg er en jente 13 år, å er SYKT forelska i venninna mi. Hun vet at jeg er bi og kødder med at jeg liker hun, men jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Hun og jeg er liksom sjelevenner men jeg vil være sjelekjærester.. (vis det er noe) plis hjelp

Besvart 27.06.2019 19:29
 

Svar
Hei Jente 13:)

Så hyggelilg at du har blitt forelsket, men det er ikke alltid like lett når det er venner. Det at hun tuller med at du liker hun kan tyde på at hun liker deg tilbake, men man vet aldri før dere faktisk har pratet sammen. Det er mye du kan gjøre for å teste vannet litt, som å gi komplimenter litt ofterere enn før, eller starte med å fortelle at du liker en jente til venninna de for å se hvordan hun reagerer. 

Det er viktig å være forberedt på at hun både kan like deg tilbake, men også at hun ikke gjør det, og at begge situasjonene er greit. Hvis du ikke prøver så blir dere i hvert fall ikke sammen. Det kan være veldig skummelt, men da vet du sikkert hva hun føler også.   

Masse lykke til:)  


Hilsen Youchat i samarbeid med ung.

Chat med oss om det du måtte ha på hjertet på Snapchat :

Snapchat: yhelseutvalget 

 

 

 

 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

- Jeg er homofil og forelsket i en venn

Jenter ligger og tenker (colourbox.com)

Jeg har klart å forelske meg i min beste venn, som ikke er homofil. Hva gjør jeg nå? Skal jeg si noe eller vil det ødelegge vennskapet?

Les mer

Forelsket i en venn

Gutt og jente (www.colourbox.com)

Er du forelsket i noen du allerede er god venn med? Syntes du det er vanskelig å vite hvordan du skal gå frem, eller er du redd for å ødelegge vennskapet?

Skrevet av ungdomsjournalist Julie.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Homofil og skeiv
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om homofil og skeiv