Hopp til hovedinnholdet

Hadde han jeg er forelsket i sagt ja til å bli kjærester på barneskolen?

Gutt 14 år
 

Spørsmål

Hei, jeg har liksom vært lit forelsket i bestevennen min siden førsteklasse, da gikk vi i samme klasse. Og jeg ville kysse han så mye! Men så flyttet jeg bort i 4 klasse, da fikk vi ikke se hverandre så mye. Og i 5 klasse flyttet han ned til Bærum, men han flyttet tilbake i 7 klasse. Og nå er han forandret, men jeg elsker fremdeles øynene hans. Han vare bare så søt! Så om jeg hadde spurt han om å bli min kjæreste i 2-4 klasse. Trur du at han ville sagt ja? PLZ svar, takk for svar:)

Besvart 27.06.2019 14:23
 

Svar
Hei gutt 14 år.

Du skriver at du har vært forelsket i bestevennen din siden dere gikk sammen i førsteklasse, og nå er du 14 år. Jeg skjønner godt at du liker han! Han høres ut som en fin gutt.

Som du sikkert skjønner, kan ikke jeg svare deg på om han ville sagt ja til å bli kjæresten din når dere gikk på barneskolen sammen. Det vet du bedre enn meg. Men hvis du føler at det var noe mellom dere, så pleier det som regel å stemme. Hva med å ta kontakt med han nå, og høre hvordan han har det og om ha kan ha lyst til å treffe deg igjen?

Håper dette var til hjelp for deg. God sommer.

Vennlig hilsen helsesykepleier, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Bildet er lånt fra www.colorbox.com

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, panfil eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Homofil og skeiv
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om homofil og skeiv