Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Er det riktig av meg å ha homosex når jeg er heterofil?

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er en gutt på 20 år. Ser på meg selv som heterofil, og ville aldri vært sammen med en gutt, kun jenter. Er derimot veldig seksuelt tiltrukket av gutter og menn så vel som jenter. Har hatt sex med fire forskjellige menn før, og liker det veldig godt. Har aldri hatt sex med jenter før. Og kommer sannsynligvis til å ha sex med menn igjen veldig snart. Er det riktig av meg å ha homosex når jeg er heterofil? Ingen jeg kjenner vet om dette, men jeg har hatt veldig mange tanker om hva folk hadde tenkt om meg dersom de hadde funnet ut om dette. Derfor lurer jeg på om det er riktig eller galt av meg. Når jeg har hatt guttesex flere ganger før og kommer til å ha det mange ganger igjen fremover, kan jeg likevel se på meg selv som heterofil? For jeg kunne aldri vært sammen med en gutt, er kun interessert i jenter på den fronten. Men seksuelt tenner jeg på begge, og får som oftest ereksjon når jeg ser en lettkledd mann, ser menn kysse osv. Og får det også når menn sier de liker meg.

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

De fleste ønsker å ha det trivelig og fint hjemme, men hvordan skal du og de voksne finne løsningen på uenigheter?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer