Hopp til hovedinnholdet

Jeg er veldig redd for å bli homo, det er forferdelig og jeg får ikke sove.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei jeg er en 14 gammel gutt. jeg er veldig redd for å bli homo jeg har angst hele tiden om det, jeg er ikke tiltrukket til gutter men jeg tørr ikke se dem inn i øynene dems siden jeg er redd for å bli homo.derfor er er jeg redd. jeg har snakket om det med moren min det blir bedre cirka en halv time og så begynner angsten å komme tilbake. og det føles som i de siste 4 dagene at jeg ikke er forelsket i jenter lenger :( dette er veldig forferdelig, jeg får ikke sove om nettene lenger. hva skal jeg gjøre

SVAR

Besvart 22.11.2020 13:42:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jeg er homofil, lesbisk eller bifil

I ungdomstida kan du være opptatt av å finne ut hvem nettopp du er. Kanskje har du funnet ut at du er skeiv og trenger noen råd?

 

Les mer
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Har du slitsomme tanker, grubling og tankekjør?

Grubling er når vi tenker på det samme igjen og igjen og ikke finner en løsning. Tankekjør er når det kommer mye tanker på en gang som gjør deg urolig eller sliten i hodet. Her får du råd som kan hjelpe.

 

Les mer
attach_file

Psykologisk førstehjelp når følelsene er vanskelige

Følelsene påvirker hvordan du tenker og tankene påvirker hvordan du føler. Tankekraften kan hjelpe deg til å få det bedre med følelsene.

 

Les mer
account_circle