Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Gutt, 16, er forelsket, men får ikke lov å dra på besøk til av mor

account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg er 16 år gammel. gutt jeg kom ut av skapet for ca en måned siden, min mor tok det fint. jeg har vært på nett og møtt en fyr, han er 15 og bor et annet sted i landet og jeg vil på besøk til han, men jeg får ikke lov fordi moren min tror jeg skal bli voldtatt. hun mener at jeg skal kutte kontakten med han, jeg er forelsket og kjenner en av vennene hans som forøvrig er sammen med en venn av meg. han fellesvennen vår bor der han bor. så hvis det skjerer seg så kan jeg dra til han vennen min og sove der. hva gjør jeg? er det en mulighet for at jeg kan treffe han? har moren min rett til å nekte meg å dra til han?

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer