Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jente, 16, tenker på om hun liker jenter.

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er usikker. Selv om jeg også er ganske sikker på at jeg liker gutter, men jeg har disse rare følelsene og tankene i meg som får meg til å tenke og like jenter litt mer. Jeg har ikke hatt noe særlig nær kontakt med gutter på en veldig god stund nå. Sånn ca. 3 år, jeg har hatt noe kontakt men det har vist seg til at jeg ikke har likt det i det hele tatt. Og når jeg ser på jenter får de meg til å føle meg bedre enn det gutter gjør i blant. Jeg kunne trengt noen råd og svar for jeg vet jeg er i en alder der man er veldig usikker på ting. For jeg er grusomt usikker og jeg tenker at dette bare er noe jeg føler nå fordi jeg ikke har hatt så mye nær kontakt med gutter på lenge selv om jeg får en mulighet så takker jeg hele tiden nei. Jeg har har alltid tenkt og aldri likt jenter, jeg kan bare ikke helt forestille meg å ha et sexliv med en jente. Men kroppen min føler noe annet da. Jeg bare trenger svar på det her assa. Så usikker!

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer