Har mistet glede med treningen pga anmeldelse om voldtekt og besøksforbud. Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Har mistet glede med treningen pga anmeldelse om voldtekt og besøksforbud.

account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg har et lite problem. jeg trente aktivt taekwondo før, men i fjor kjedde det noe, jeg ble sammen med ei på trening. etter 2 månders forhold ble det et veldig dårlig brudd i mellom oss (hennes foreldre anmelte meg for voltekt, og skaffet besøksforbud i mot meg. det var frivelig samleie, saken ble droppet) besksforbuddet sto, ettersom jeg ikke hadde energi til og kjempe i mot den, 6 månder senere når besøkfsforbuddet var over, møtte jeg opp på trening igjen (denne gangen treningen etterpå for og ikke trå over hennes forledre sine grenser) men min glede var helt borte. noe som var topen av uka og jeg gledet meg til ble til noe jeg ikke ville møte opp, og etter 2 treninger sluttet jeg, nå klarer jeg ikke og ta på meg drakten uten og å bli trist påga alt som sjedde, og min treningsglede er helt borte, mine foreldre vil jeg skal begyne på igjen, men jeg har ikke hjerte til og si jeg ikke kan begyne på igjen påga denne jenta (rettere sagt smerten hennes foreldre har påført meg)

account_circle
AKTUELT NÅ

Kjønnsnormer - vi er alle forskjellige

I samfunnet vi lever i finnes det ulike forventninger om hva som er "guttete" og "jentete". Vi er alle forskjellige uavhengig av kjønn og det er kun du som har fasiten om deg selv.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer