Hva er optimalt å spise etter en rolig løpetur? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Hva er optimalt å spise etter en rolig løpetur?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei driver med seriøs distanseløping og prøver å finne et optimalt restitusjonsmåltid som ikke er veldig dyrt med tanke på at jeg skal ha et slikt måltid etter hver hardøkt. Har lest opp dette og prøver og få i meg minst 20G protein, 65g karbohydrat med høy GI og mindre enn 20g sukker, og under 20kr, og som er enkelt og ta med i sekken. Litago lett og en Coop sjokoladebolle ca 65g, treffer disse punktene. Er dette et optimalt restitusjonsmåltid og finnes det bedre alternativer, og jeg lurer på hva man trenger av mat rett etter en rolig løpetur på 40-50minutter.

account_circle
AKTUELT NÅ

Husketeknikker

Pugger du hele tiden uten at ting setter seg? Det finnes teknikker som gjør det både gøyere og lettere å huske, uten at du bruker mer tid på å lære.

Les mer

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

Les mer

Hvorfor stjeler jeg? Og hvordan kan jeg slutte?

Vi vet jo alle at det ikke er lov å stjele, og at vi bare får dårlig samvittighet etterpå. Men så gjør vi det likevel. Hvorfor det? Og hvordan kan vi slutte?

Les mer