Hopp til hovedinnholdet

Jeg bor hos mamma, men vil bo hos pappa...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Foreldrene mine er skilt og jeg er bare hos far annenhver helg men det er for lite, men det er ikke så lett når mor bor i stavanger og far på varhaug og jeg hater stavanger jeg vil hjem til far fordi det er der jeg hører hjemme! har bodd i stavanger i ca 9 månder og er jævelig lei... Men jeg har jo fått meg gode venner og sånn men jeg føler meg ikke trygg og at jeg ikke passer inn. jeg er ensom og alt det der... jeg går på håndball men det er ikke nokk jeg er lei av og være liten! jeg hadde klart meg helt fint uten noen voksne. jeg vil ha en jobb som ikke kræsjer med håndballen og skolen. men er bare 13 år da... er det noe jeg kan gjøre for å være mere sjå far få meg jobb,flytte tilbake til far(han har et lite problem med alcohol da) eller så kan jeg bare flytte ut! jeg fatter ikke hvorfor jeg egt lever enda heldigvis har ikke jeg begynt med selvskading enda men tipper det snart kommer til å skje. jeg trenger desperat hjelp!!!!!!!!

SVAR

Besvart 03.02.2015 10:01:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Du skal bli hørt når foreldrene dine skilles

Når foreldre skilles hender det at de flytter langt fra hverandre. For mange blir det mye reising mye fram og tilbake, og selv om foreldrene bor ganske nær hverandre kan livet bli ganske upraktisk. Fra du har fylt 12 år, skal det legges stor vekt på dine meninger om hvor du vil bo.

 

Les mer
attach_file

Skilsmisse

De fleste blir berørt på en eller annen måte av samlivsbrudd. Det kan være deg selv det gjelder, eller en i din familie, en venn eller en nabo. Hva skjer når man skiller seg og hva er dine rettigheter som barn i en skilsmissefamilie?

 

Les mer
attach_file

Råd til deg som har to hjem

Foreldrene dine er glad i deg, men ikke i hverandre lenger. De bor hver for seg, og du flytter imellom. Du vil at alle skal ha det bra. Og helst vil du ha det bra selv også, men hvordan få til det?

 

Les mer
account_circle