Hopp til hovedinnholdet

Falsk venninne 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Gjennom hele barneskolen og åttende klasse hadde jeg få venner og ble mobba, gidder ikke utdype det, men i niende begynte jeg på en ungdomsklubb og fikk meg en god gjeng der. Vi har det veldig gøy sammen, men det er en jente som ødelegger alt. Til å begynne med var hun alltid sånn alle må få være med, vi må huske å spørre alle osv. hun var så kul! så inkluderende og passet på at alle fikk være med og at det ikke var noe baksnakking eller noe sånt i gjengen. Trodde jeg hadde funnet ekte venner, men viser seg at hun er den mest to-fjesa kjerringa i verden. Hun har flere ganger sagt ja til å bli med på ting også kommer det til stykket, så kan hun ikke likevel. Og da kan plutselig ikke noen av de andre heller. Fordi hun har lagt andre planer med resten av gjengen, unntatt en eller to, også drar de på tur og sender det til meg på snapchat. Og det som gjør meg enda mer oppgitt er at alle guttene i gjengen er forelska i henne. Hun kan si hopp og de vil spør hvor høyt. Når er det min tur?

SVAR

Besvart 04.10.2015 23:54:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sjalu på en venn?

Mange har opplevd den snikende sjalusien når en venn gjør det bedre enn deg på alle prøver, får flere "likes" eller får seg kjæreste. Men hvorfor blir vi sjalu? Og hvordan kan vi takle det?


Av Hege, ungdomsjournalist

 

Les mer
attach_file

Ikke så gode venner lenger?

Var du sammen med bestevennen din hele tiden før, men ser han/henne nesten aldri nå? Fortvil ikke. Du kan alltid redde vennskapet.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse.

 

Les mer
account_circle