Hopp til hovedinnholdet

Jeg er redd for muslimer.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er veldig redde for muslimer, det kommer bare fler og fler av dem på skolen vår å nesten 65%av klassen består av dem. Jeg føler et veldig ubehag av dem siden de er så "slemme" av og til så stjeler noen av dem av andre elever "hvite" og kan være voldelige som eks ta på jentenes kroppsdeler og si stygge ting som min bitch jeg er sykt lei av innvandrere å jeg er egt ganske enig med det de i arbeiderpartiet mener om muslimer. Av og til så vil jeg bare sende dem alle sammen tilbake når de eks flirer av meg eller river meg i håret dette gjelder både guttene og jentene. av og til så kan til og med jentene si stygge ting på arabisk som jeg blir veldig sint av. Guttene kan til og med si ting som snart vil Norge kun bestå av muslimer å sånt er dette sandt? Isåfall det vil jeg ikke jeg hater dem!

SVAR

Besvart 01.03.2018 10:32:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

 

Les mer
attach_file

Hva er rasisme?

Rasisme kan finnes i mange ulike former. I denne teksten prøver vi å forklare det.

 

Les mer
account_circle