Hopp til hovedinnholdet

truet med kniv, seksuelle tilnærmelser på snapchat

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei jeg er en jente på 15-år. Jeg ble truet av en person med kniv igjennom Snapchat. Det sto i snap navnet at han var 02, men var usikker. Han sendte en video som ikke var grei. Jeg spurte hvor gammel han var og han var 20år. Han spurte deretter om jeg vil suge han som jeg ikke svarte på. Jeg kalte han pedofill også begynte vi på en måtte å krangle. Deretter sendte han bilde av min posisjon fra snapkartet, og sa jeg vet hvor du bor. Han truet meg med at han skulle knivstikke meg, og at jeg burde passe meg når jeg er ute. Jeg lurte bare på om dette er noe man bør anmelde? For jeg er veldig redd nå på grunn av det.

Besvart 13.11.2018 20:03
 

Svar
Hei

Dette synes jeg du skal snakke med en voksen du stoler på om, og få hjelp til å anmelde til politiet. Det er straffbart å oppføre seg på den måten denne personen har gjort. Snakk med foreldrene dine, en lærer på skolen, helsesøster eller liknende og forklar hva som har skjedd. Håper du får hjelp i denne saken og får snakket med noen så du slipper å være redd.

Lykke til! 

 

Hilsen juristen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Vet du hvem du chatter med?

Jente med mobil (colourbox.com)

Har du alltid kontroll på hvem du snakker med på nettet eller i sosiale medier? Og kan du egentlig vite hvem du chatter med?

Les mer

Hjelp! Det er nakenbilder av meg på nettet

Jente foran pcen (colourbox.com)

Her finner du konkrete tips til hvordan du får fjernet bilder på andre nettsider, og hva du gjør om noen har filmet deg uten ditt samtykke.

Les mer

Mas og press om å sende nudes - Hva gjør du?

Jente viser mobil med teksten No nudes for you. (colourbox.com)

Det er ikke så lett å vite hva du skal svare når noen maser om nakenbilder. Kanskje vil du ikke skuffe den andre, eller er redd for å bli avvist? Her er noen supre tips til hva du kan si!

Les mer

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om #Ikkegreit
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om #ikkegreit