Hopp til hovedinnholdet

Jeg blir baksnakket av gutter i klassen, hva skal jeg gjøre?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Jeg er en jente på 13 år, dt er flere gutter i klassen som driver og snakker stygt om meg. Det er som oftes bare en som sier ting, men andre er jo med på det. De kaller meg falsk, stygg og at jeg bør dra til vekk fra ____ her vi bor!! Dette er jeg sykt lei av Jeg begynner å miste troen på at dette kommer til å fikse seg, for er sikker på at det aldri skjer vis vi ikke gjør noe med dette!! Vi sliter med tanken om at det har vært et brudd inni bildet, og jeg orker ikke mere! Han har snakka drit om meg helt siden vi slo opp!! Det skjedde for rundt 3 år siden!!!! Håper dere svarer, og hjelper meg!!

Besvart 28.01.2019 15:51
 

Svar
Hei

Jeg forstår at du er i en vanskelig situasjon. Mitt beste råd er at du snakker med en voksen person om problemet. Lærer eller helsesykepleier for eksempel. De har ansvar for å ta tak i problemet og hjelpe deg! 

Forstår godt at du er lei av problemet, så jeg synes det er bra at du tar det på alvor og spør om hjelp. Ønsker deg lykke til videre! Artiklene under gir flere tips. 

Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer

Hvordan få slutt på baksnakkingen?

Jente hvisker (colourbox.com)

Baksnakking er et vanlig problem, det kan oppfattes som uskyldig når det skjer, men være veldig ødeleggende og føre til dårlig miljø i klassen eller vennegjengen.

Av Julie, ungdomsredaksjonen ung.no

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Trist gutt (colourbox.com)

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om #Ikkegreit
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om #ikkegreit