Hopp til hovedinnholdet

Usikker

Gutt 15 år
 

Spørsmål

er det greit at jeg har hatt samleie med læreren min? jeg får toppkarakter til vanlig basis men det er siden jeg har hatt samleie med læreren min jeg føler meg veldig usikker på skolen om dagen siden hun tvinger meg til å gjøre dette noe tips?

Besvart 30.01.2019 22:47
 

Svar
Hei gutt 15 år. Tusen takk for din henvendelse til oss. At læreren din tvinger deg til å ha samleier er absolutt ikke greit. Dette er seksuelle overgrep som din lærer faktisk kan bli straffet for. Vi vil råde deg til å fortelle dette til en trygg, voksen person, slik at dette ikke skjer igjen eller at noen andre blir utsatt for det samme. Du er også under seksuell lavalder som er 16 år i Norge.
Du kan for eksempel snakke med foreldrene dine, en annen lærer eller helsesøster ved skolen din.
Dersom du kunne tenke deg å ringe noen for å snakke om dette, så kan du ta kontakt med Alarmtelefonen for barn og unge på telefon: 116 111, nettadressen er:www.116111.no og/eller Landsdekkende telefon for incest og seksuelt misbrukte på telefon: 800 57 000, nettadressen er:www.incest80057000.no.
Håper du fikk svar på det du lurte på, vi ønsker deg masse lykke til!

 Med vennlig hilsen

Landsdekkende telefon for incest og seksuelt misbrukte i samarbeid med Ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hva sier loven om seksuelle overgrep?

Trist jente sitter på senga (colourbox.com)

Vi har samlet en oversikt over lovbestemmelser i straffeloven som omhandler seksuelle overgrep.

Les mer

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Par i senga (colourbox.com)

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

Les mer

Forelska i læreren

Forelska i læreren? (ung.no)

Den kjekke lærervikaren får deg til å glemme både matteformler og vennedrama. Fotballtreneren sier alltid noe hyggelig til akkurat deg, og det kribler i magen når du skal på trening. Lederen på ungdomsklubben er det søteste du har sett, og eneste grunnen til at du går dit. Mange har opplevd lignende 'håpløse' forelskelser.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om #Ikkegreit
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om #ikkegreit