Hopp til hovedinnholdet

angrer at jeg kysset en gutt, hvordan si fra om det

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg kysset en gutt og angrer veldig. Han klådde på meg og jeg følte at jeg blei tvunget til det. Når jeg kom hjem gråt jeg veldig og har følt meg ganske dårlig etter det. Jeg vil si i fra at jeg ikke likte hvordan han behandlet meg, men jeg sa jo ja..Tips?

Besvart 28.02.2019 21:09
 

Svar
Hei jente!

Jeg har stor forståelse fo at du synes det er ubehagelig at du har kysset en gutt siden du egentlig ikke ønsket det! Og i tillegg har han klådd på deg og du følte du ble tvunget til det!

Og det er lett å la seg rive med av stemningen eller å ikke klare å si nei, selv om det egentlig er det du ønsker .

Siden du følte deg dårlig etter at dette skjedde og du har lyst til å si fra til gutten at du ikke likte måten han behandlet deg på, synes jeg absolutt at du skal si fra om dette.

Om han presset deg til å kysse han skal du si fra om det. Og om du ikke likte at  han " klødde på deg" , har du din fulle rett til å si fra til han om det.

Jeg tenker det først og fremst er viktig for din egen del, men også for at det skal være "oppdragende" for han for hvordan han skal oppføre seg overfor jenter! Til hans unnskyldning , er sikkert også han ung og uerafren når det gjelder hvordan han skal opptre i slike situasjoner. Men gjennom at du snakker med han og sier fra om hvordan  du opplevde at han behandlet deg, vil også han kunne lære noe av det og oppføre seg annerledes neste gang.

Håper dette er til hjelp for deg.

Vennlig hilsen helsesykepleier, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Trist gutt (colourbox.com)

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om #Ikkegreit
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om #ikkegreit