Hopp til hovedinnholdet

Læreren min er pedo. Jeg har ingen å snakke med

Jente 13 år
 

Spørsmål

Føler at læreren min er pedo! Jeg er ny i klassen/byen 2. Skoledagen min her så hadde jeg telefonen min i lomma...så skulle han til og ta den.......så følte jeg bare at han gnei meg på rompa...han grabbet meg på en måte...når jeg spør om og gå på do så følger han etter meg og lzm æ for ikke låvt til og snakke med noen voksne!! Ingen vil høre på meg når jeg sier at han er pedo (lærerene) mange av elevene han har hatt/har synes det samme... han er slem...tar ikke hensyn til at jeg er ny eller hva jeg har gått gjennom...jeg har ingen og snakke med...og vil ikke snakke med foreldrene mine om det...

Besvart 17.03.2019 19:43
 

Svar
Hei

Dette hørtes ikke greit ut. Hvis du synes han er for intim med deg, så er han det. Du skriver at ingen vil høre på deg eller de andre som klager på læreren din. Hvem har dere snakket med? Hva med å ta kontakt med helsesykepleier på skolen? Dere kan også ta direkte kontakt med rektor direkte. Rektor er nødt til å ta dere alvorlig, og ikke minst snakke med læreren om det dere ikke liker.

Ikke gi dere. Snakk med helsesykepleier eller rektor på skolen. Hvis det er flere som opplever det samme så bør dere sammen gå til helsesykepleier eller rektor. De må gjøre noe slik at denne læreren får vite at dere opplever han som for nær deres intimsoner.

Lykke til!

 

Vennlig hilsen helsesykepleier, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hvordan takle en ubehagelig opplevelse

Jente med lukkede øyne (colourbox.com)

Mange som har opplevd noe vondt får en uro i kroppen i ettertid. Kroppens alarmberedskap fortsetter utover den kritiske situasjonen, og det er vanskelig å roe seg ned igjen. Det er heller ikke uvanlig å kjenne på uro og stress i kroppen uten å ha opplevd noe traumatisk. Her er gode råd.

Av psykolog, dr. philos Atle Dyregrov, Senter for Krisepsykologi

Les mer

Overgrep fra noen du kjenner

To jenter snakker sammen (kripos.no)

Har noen du kjenner utsatt deg for voldtekt, seksuelle overgrep eller gjort noe med kroppen din som du ikke vil og som ikke er lov?

Da er det viktig at du sier ifra så du kan få hjelp.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om #Ikkegreit
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om #ikkegreit