Hopp til hovedinnholdet

Jeg har veldig lang og tykk nese

Jente 13 år
 

Spørsmål

Jeg har veldig lang og tykk nese

Besvart 07.10.2019 13:27
 

Svar
Hei jente (13)

Du har skrevet om nesen din og lagt den under kategorien "ikke greit". Da antar jeg at du er misfornøyd med nesen din, men siden du ikke stiller noen spørsmål eller skriver hva som plager deg, er det vanskelig å gi deg noen konkrete råd, men jeg skal prøve.

Neser kommer i alle ulike former og fasonger, og gener spiller en viktig rolle i hvordan nesen blir seende ut. Siden vi alle er ulike, vil jeg gjerne råde deg til å akseptere deg som du er og sette pris på den nesen du har fått. Du kan for eksempel begynne å se på neser rundt deg. Kjendiser og modeller har også veldig ulike neser! Og det finnes ikke èn fasit for hva en fin nese er!

Du beskriver nesen som lang og tykk, men jeg tror at ganske mange ikke tenker over at din nese er slik. Jeg tror at de fleste ikke legger så godt merke til andres neser, men vi er ofte veldig opptatt av hvordan vår egen ser ut. Hva sier familien din? Eller vennene dine? 

Hvis du ikke har fått svar på det du egentlig lurte på, så anbefaler jeg deg å sende inn et nytt spørsmål:)

Hilsen Helsesykepleier

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Vær stolt av den kroppen du har!

Jente med skateboard (Colourbox)

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

Les mer

Dette liker jeg med meg selv!

En fornøyd ung gutt (Colourbox.com)

Av og til føles det som om man ikke kan noen ting og ikke er verdt noe. Men sånn er det jo ikke. Hva er dine gode egenskaper?

Les mer

Om selvfølelse og hva du kan gjøre for å bedre den

Gutt i en eng (colourbox.com)

Selvbildet og selvfølelsen påvirkes av mange forskjellige forhold. Når du vet mer om hva som påvirker selvfølelsen din, kan du også jobbe med å gjøre den bedre.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Kropp og helse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om kropp og helse